Lenovo Y50-70's met flikkerend beeld [Oplossing: BIOS update]

Heeft jouw Lenovo Y50-70 laptop last van een flikkerend beeld? Dit is een bekend probleem dat veelal ontstaat na de Windows 10 upgrade installatie en opgelost kan worden met een BIOS update.

Download de officiele BIOS update van de Lenovo website.
Installeer daarna een update voor de Intel Grafische driver.

Mocht de BIOS update geen oplossing bieden dan dien je de laptop ter reparatie aan te melden.

Meer ondersteuning..