Verzekeringspakketten overzicht

Bij CampusShop heb je de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten op je notebook. De verzekering is een extra zekerheid naast de Snelle Studenten Service.

Waar de Snelle Studenten Service zekerheid biedt bij een hardware defect, geldt een verzekering voor schade van buitenaf. Mocht je dus per ongeluk je notebook laten vallen, dan wordt de schade door de verzekering gedekt. Je hebt ook de mogelijkheid om een uitgebreide verzekering tegen diefstal te nemen.

De verzekeringen zijn er in verschillende pakketten:

Let op! Wanneer je gebruikersschade hebt aan je laptop, heb je geen recht op de leenlaptop.

Algemene voorwaarden van de verzekering

Andere klanten wilden ook weten:

Wat is het verschil tussen de Snelle Studenten Service en een verzekering?

Waarom zou ik een extra verzekering aanschaffen?

Alle vragen over de verzekeringspakketten..