Mag ik als niet-student Office 365 voor MBO en Hoger Onderwijs aankopen?

Nee, deze versie mag alleen gebruikt worden voor fulltime en parttime studenten aan een erkende MBO, HBO of WO educatieve instelling en medewerkers van erkende instellingen. Alumni van deze instellingen komen niet in aanmerking.

Office 365 voor Hoger Onderwijs wordt geleverd als abonnement, dat bij aanschaf voor vier jaar wordt afgesloten. Na aanschaf dien je de licentie bij Microsoft te verifiëren met je e-mail adres van school.

1. Ga naar www.office.com/verify
  2. Voer de productcode van 25 tekens in
  3. Meld je aan met, of creëer een Microsoft-account
  4. Verifieer of je aan de criteria voldoet met je e-mailadres van school, je login-gegevens of met een International Student Identity Card (ISIC)
  5. Volg de instructies die in beeld verschijnen om Office te installeren

Let op! Voor het gebruik van Microsoft Office 365 heb je tenminste Windows 7 of Mac OSX 10.6 nodig.

Overzicht Microsoft Office