Snelle Studenten Service uitleg

Onze Studenten Service is een toevoeging op de standaard fabrieksgarantie van een laptop. Wanneer je laptop defect raakt, ontvang je een unieke service.

De Snelle Studenten Service is gratis bij aanschaf van een Windows OS laptop bij CampusShop en geeft je meer zekerheid en service. Mocht er iets gebeuren met je laptop, dan zorgen wij dat je snel weer verder kunt met je studie en geen achterstand opbouwt.

De Snelle Studenten Service is verder uit te breiden naar Premium Studenten Service of Pro Studenten Service.

Beschikbare service niveaus voor Windows laptops:

GRATIS Snelle Studenten Service

Snelle Studenten Service is gratis bij aanschaf van een CampusShop laptop en zorgt voor extra zekerheid bovenop de fabrieksgarantie.

• 2 jaar Snelle Studenten Service.
• Je laptop wordt bij een defect de volgende werkdag thuis opgehaald en
binnen 5 werkdagen gerepareerd.
• Mocht je laptop binnen 5 werkdagen niet zijn gerepareerd, dan ontvang je
kosteloos een leenlaptop totdat de reparatie is voltooid.
• Gratis bij aanschaf van een laptop bij CampusShop.

Premium Studenten Service

“Beste keuze” bij CampusShop, met Premium Studenten Service zit je nooit zonder een laptop.

• 2 of 3 jaar Premium Studenten Service.
• Je laptop wordt bij een defect de volgende werkdag thuis opgehaald en je ontvangt direct kosteloos een leenlaptop voor de duur van de reparatie.
• Je laptop wordt binnen 7 werkdagen gerepareerd.
• Mocht je laptop binnen 7 werkdagen niet zijn gerepareerd, dan ontvang je
een nieuwe laptop*.
• Prijs 2 jaar € 29,99 / Prijs 3 jaar € 59,99

Pro Studenten Service

Door reparatie aan huis, vaak al binnen 24 uur, beschik je altijd over je eigen laptop.

• 2 of 3 jaar Pro Studenten Service.
• Je laptop wordt bij jou thuis of op locatie gerepareerd. Dit kan al de
volgende werkdag, uiterlijk binnen 2 werkdagen.
• Mocht de reparatie bij je thuis of op locatie niet lukken, dan ontvang je
direct een nieuwe laptop*.
• Prijs 2 jaar € 89,99 / Prijs 3 jaar € 129,-

Om rekening mee te houden:

De batterij die bij een Snelle Studenten Service laptop wordt geleverd heeft een garantie van 6 maanden.

* De nieuwe laptop kan in het 2de (en eventueel 3de) jaar een refurbished model zijn i.v.m. de beschikbaarheid van het model.

Let op! het recht op een leenlaptop vervalt wanneer er sprake is van schade en andere defecten (software) die niet binnen garantie vallen.

Let op! op het MacBook assortiment en HP Chromebooks wordt geen Snelle Studenten Service aangeboden.

Snelle Studenten Service is een toevoeging op de standaard garantie van een notebook. Wanneer je product defect raakt binnen garantie, ontvang je een unieke service. Zo ben je ervan verzekerd dat je gewoon door kan gaan met je studie zonder dat je een achterstand opbouwt.

Andere klanten wilden ook weten:

Wat is het verschil tussen de Snelle Studenten Service en een verzekering?

Welke producten vallen onder Snelle Studenten Service?

Alle vragen over Snelle Studenten Service..