Het beeld blijft heel erg donker, wat nu?

Het beeld blijft, direct vanaf opstarten, heel erg donker. Misschien nauwelijks nog zichtbaar. De laptop functioneert verder wel naar behoren. Sluit een externe monitor aan op je laptop; deze zal hoogstwaarschijnlijk wèl goed werken. Als dat zo is, is er een grote kans dat de LCD inverter defect is. Indien dit niet werkt, zal er een ander onderdeel defect zijn. In beide gevallen kun je middels het contactformulier je notebook aanmelden voor reparatie.