Hulp op afstand

CampusShop kan ondersteuning bieden met betrekking tot computerproblemen door op afstand op je computer mee te kijken. Door middel van deze ondersteuning zijn wij in staat, uiteraard met jouw toestemming, om via een beveiligde omgeving toegang te krijgen tot je computer. Zodoende kunnen wij je computerprobleem zo snel mogelijk oplossen.

Waarin wordt ondersteuning geboden?

Wij geven ondersteuning op vragen over hardware gekocht bij CampusShop, denk hierbij aan:

• De installatie van printers, drivers en software
    • Het verhelpen van draadloze verbindingsproblemen
    • Het instellen van e-mail
    • Het instellen van routers

Een afspraak maken

Indien gewenst kun je telefonisch een afspraak maken voor hulp op afstand.
Deze afspraak wordt gemaakt op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur, maar ook op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

TeamViewer voor support op afstand

Voorwaarden bij Hulp op afstand

• De hardware en/of software is aangeschaft bij CampusShop
  • De fabrikant dient support te geven op de combinatie tussen de hardware en/of software. Dit kijken wij voor je na, voordat we je helpen
  • Je dient een geldige factuur te kunnen tonen
  • De hardware en/of software dient niet ouder te zijn dan 2 jaar
  • Ondersteuning is op afspraak en afhankelijk van beschikbaarheid. De maximale tijdsduur is 30 minuten
  • U dient een goed werkende, bij voorkeur bekabelde, internetverbinding te hebben
  • Aan deze ondersteuning zijn geen extra kosten verbonden. Let op: wel gelden de normale telefoonkosten op basis van lokaaltarief
  • Er wordt geen garantie op de ondersteuning geboden

Op onderstaande vragen kunnen wij geen ondersteuning op afstand bieden:

• Verwijderen van virussen, spyware en SPAM
  • Opschonen van systemen
  • Internetproblemen veroorzaakt door de provider
  • Gebruikersklaar maken van jouw nieuwe computer of laptop
  • Overzetten van data
  • Herinstallatie van jouw systeem
  • Uitvoeren van een BIOS update