Het product dat ik wil staat niet op de website, kan ik deze via jullie bestellen?

Wij kunnen alleen producten leveren die zich in ons assortiment bevinden. Op onze website vind je ons beschikbare assortiment. Wij hebben helaas niet de mogelijkheid om apart een product bij de fabrikant te bestellen voor jou.

Het Snelle Studenten Service laptop assortiment is van toepassing op de laptops met een Windows OS.

Op de Paradigit website vind je een uitgebreider aanbod van laptops echter zonder Snelle Studenten Service. Deze unieke garantie wordt voor alleen de CampusShop modellen aangeboden en kunnen we niet op andere merken of modellen leveren dan het beschikbare assortiment.

Meer informatie over Snelle Studenten Service..