Er komen alleen maar gekleurde verticale strepen in beeld

Je krijgt dit beeld na opstarten van de laptop: een aantal verticale lijnen die van kleur veranderen zonder enig patroon. Als je wat druk uitoefent op het scherm, verandert het patroon en er kunnen dan ook horizontale lijnen optreden in het midden van het scherm.

Sluit een externe monitor aan op je laptop; deze zal hoogstwaarschijnlijk wèl goed werken. Als dat zo is, zal waarschijnlijk het LCD beeldscherm vervangen moeten worden. Indien dit niet werkt, zal er een ander onderdeel defect zijn. In beide gevallen kun je middels het contactformulier je notebook aanmelden voor reparatie.