Mijn beeldscherm vertoont een barst en/of olievlek

Het beeldscherm lijkt verschillende kleuren te hebben en/of heeft een olievlek. De oorzaak is hoogstwaarschijnlijk vallen, stoten of druk op scherm. In dit het geval moet het scherm vervangen worden.

• Indien je een verzekering hebt afgesloten, dien je het schadeformulier in te vullen
  • Indien je geen verzekering hebt afgesloten, kun je de laptop laten herstellen bij ons. Hiervoor dien je ons retourformulier in te vullen. Nadat de laptop door de reparatiecentrum onderzocht is zal je hiervoor een prijsopgave krijgen.